Julemusical med indhold for 5.000 skoleelever

Når GospelRoots går på scenen i Sønderjyllandshallen til to koncerter d.14. december, er det for to helt udsolgte sale.

I alt 1500 elever skal ind og se GospelFamilys helt nye opsætning Min himmelske jul, og skoleforestillingerne er dermed helt booket.

Koncerterne arrangeres i et samarbejde mellem Aabenraa GospelFamily og Aabenraa Kommune, så skolebørn gratis kan få en god koncertoplevelse, men også kan lære noget om julens højtid.

Ledelsen i Aabenraa GospelFamily er taknemmelige og forundrede over den store tilslutning, da det nu er ottende år, disse unikke skolekoncerter udbydes, og over 15.000 elever og lærere har været inde og se GospelRoots og GospelTeens. Den første koncert var i 2009 og trak fulde sale.

”Det er en ubeskrivelig oplevelse, når hele salen bare gynger af glade, syngende og dansende børn, som samtidig stifter bekendtskab med julens hjerte,” fortæller korleder og komponist Torben S. Callesen.

Omkring 20 frivillige sørger i løbet af de i alt 15 julekoncerter for kormedlemmernes velbefindende, backstage, koordinerer, stiller udstyr op, pakker sammen og hjælper til med at gøre koncerterne uforglemmelige.

Min himmelske jul er sammensat af de bedste og mest populære sange fra de foregående tre julemusicals.

Historien har sit omdrejningspunkt i tre uvorne veninder, som har tænkt sig at barrikadere sig på værelset hele julen for at se Netflix og snappe. Skytsenglene Lux og Sanktus har dog helt andre planer og et es i ærmet, som bringer de tre veninder på en lang rejse, de aldrig vil glemme, og som ændrer deres jul for altid.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Ud over i Aabenraa opføres stykket også i Kolding og Esbjerg Musikhus, hvor 3.500 skolebørn har sørget for udsolgte sale.

Alle vil kunne se stykket ved GospelFamilys store julekoncert i Sønderjyllandshallen 15. december kl. 14, hvor hele GospelFamily deltager.