Kristen julekalender optaget i Tivoli og nu på YouTube

Bogen ’På vej til Betlehem’ blev hurtigt udsolgt. Nu kan man se den online.

– Det var både skægt og koldt at lave optagelserne, fortæller landsleder Dorthe fra ’Børn og Tro’. Her oplæser hun sin julekalender ’På vej til Betlehem’ i Tivoli i København.

Den tværkirkelige organisation Børn og Tro har udgivet en julekalenderbog, som nu kan ses online. Optagelserne skete i Tivoli i København.

Mange synes, at det er en rigtig god ide med den bog, som Børn og Tros landsleder, Dorthe Lykke Jensen, har skrevet. Hun fortæller:

”De senere uger har jeg været i kontakt med mange børnefamilier og bedsteforældre, der gerne vil købe min bog. Lige nu har vi udsolgt og venteliste. Vi har dog bestilt flere bøger, som kommer om et par uger.

Der er åbenbart mange, som ligesom jeg, følte, at der var et stort hul i forhold til julekalenderfortællinger om Jesus.

Hver dag i december

Oveni den store interesse havde Apostelkirken – min egen personlige kirke – fået den idé, at det kunne være hyggeligt at lave noget for kirkens børn online i løbet i af december. Derfor var det oplagt at slå pjalterne sammen og indspille oplæsningen af bogen, så der bliver udgivet et nyt afsnit hver dag på youtube og facebook i december måned.

Julehygge i Tivoli

– Vi fik lov til at lave optagelserne i Tivoli, og det gav en masse julehygge til historien. Vi er slet ikke professionelle, men vi har haft det ret skægt (og koldt) med oplæsninger og indspilninger.

Nu er vi næsten færdige, og man kan se de daglige videoer på youtube i december måned både på Børn & Tros facebookside og på Apostelkirkens, fortæller Dorthe Lykke Jensen.