Ny familiekonsulent vil bevare børn i troen

Sømandsmissionær Moses Sloth, Nørager, er ansat som missionær og familiekonsulent i Indre Mission fra den 1. januar 2019.

Efter næsten fem år som missionær og ungdomsmedarbejder i Sømandsmissionen går Moses Sloth så at sige på land og vender tilbage til Indre Mission.

Han har tidligere været ungdomskonsulent i IMU, men skal fra 1. januar være missionær og familiekonsulent i Han Herred i Region Nord.

Nyt kald

”I halvandet år havde jeg gået med en usikkerhed, om jeg skulle fortsætte som sømandsmissionær. Jeg snakkede med Gud om det, og jeg fik det sådan, at jeg skulle vente og se.

I foråret blev jeg opfordret til at søge stillingen i Indre Mission, og efter bøn og mange overvejelser kunne jeg ikke slippe tanken om, at jeg skulle søge stillingen,” fortæller Moses Sloth, der er 38 år.

I de sidste knap fem år har Moses Sloth og familien, der tæller Anja og fire børn, boet ved Nørager i Himmerland. Her er de aktive i det lokale IM-fællesskab, hvor Moses Sloth er formand.

Ægteparret har sammen med et andet par startet en børneklub i byen, og de er engageret i ”Fredagstræf”, der er et familiearbejde i Himmerland.

Hverdagsmission

”Jeg brænder for, at børnefamilier bliver bevaret i troen og holder fokus på mission,” forklarer Moses Sloth, der gennem sømandsmissionens arbejde har set den store betydning af hverdagsmission.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Det optager mig rigtig meget, hvordan vi kan nå mennesker med evangeliet,” siger den kommende missionær, som trives med at sætte nye initiativer i gang og bringe ideer i spil i de kristne fællesskaber.

Moses Sloth ser frem til samarbejdet med de andre i regionsteamet og til at komme rundt i regionen som forkynder. Med sine rødder på Thyholm og som sømandsmissionær med base i Aalborg, kender han området godt.

Han slipper dog ikke sejlermiljøet helt. I fritiden vil man stadig kunne se ham stævne ud i sin sejlbåd, der ligger i Hvalpsund.


Artiklen fortsætter efter annoncen: