’Operation Julebarn’ har uddelt gaver fra børn til børn i 25 år

Skoæsker med bibelhistorier og gaver er igen i år blevet sendt ud til børn i hele verden fra Samaritan’s Purse. Æskerne må dog ikke indeholde ting som tandpasta, slik og krigslegetøj.

Det er en fantastisk mulighed for børn til at dele evangeliet med andre børn, fastslår medarbejderne i Samaritan’s Purse, som nu i 25 år har udsendt skoæsker med julegaver til børn.

Arbejdet med at pakke gaverne og forsende dem koordineres af ”Operation Christmas Child”, som hører under nødhjælpsorganisationen Samaritan’s Purse. Skoæskerne pakkes, så indholdet passer til børn i én af tre forskellige aldersgrupper mellem 2 og 14 år.

– Gud har givet os 700.000 frivillige medarbejdere. Og på verdensplan bliver der pakket næsten 12 millioner skoæsker. Det er et meget stærkt middel til at formidle evangeliet, fortæller evangelisten Franklin Graham, som er grundlægger og leder af Samaritans’ Purse.