Vi bør satse på evangelisation blandt muslimer i Danmark

P.v.a. valgmenigheden Church of Love
Grethe Skree
Tlf. 4063 0158

Jeg er frustreret og ved ikke, om jeg skal være fortvivlet?

Personligt er jeg dybt privilegeret, har et godt og trygt liv, og har rigtig meget at være taknemmelig for.

Men på mine efterkommeres vegne er jeg dybt frustreret, og ved ikke om jeg skal være fortvivlet.

I den seneste tid har der været flere artikler i Kristeligt Dagblad omkring islam’s udvikling i bl.a. Europa. Noget som vi igennem efterhånden mange år er blevet informeret om. Og hvis man er muslim, er det jo helt fantastisk læsning. Så er der meget at glæde sig til.

Saudi-Arabien bruger milliarder af dollars på islam’s udbredelse. Islam er verdens hurtigst voksende religion, og i år 2030 forventes antallet af børn, der fødes som muslimer, at overstige antallet af kristne fødte.

Hvilket Danmark bliver det i fremtiden? Hvilke rettigheder mon kvinder vil få? Hvordan bliver vilkårene for kristne? Kan demokrati eksistere under muslimsk flertal?

For at undgå enhver misforståelse, skal jeg understrege, at den enkelte muslim er et skønt og dejligt menneske – og vi er alle elsket af Gud. Men ideologien islam frygter jeg.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hvordan kan det være, at vi ikke tager disse tal og prognoser om fremtiden mere alvorligt ? Tror vi ikke på prognoserne, som er beregnet ud fra fakta? Tør vi ikke tro på dem?

Hvad er det for et Danmark, vi gerne vil give videre til vores børn og børnebørn, og kan vi med god samvittighed se vores efterkommere i øjnene? Eller risikerer vi, at de en skønne dag siger til os: Hvorfor gjorde I ikke noget, mens tid var?

Jeg arbejder for en valgmenighed, som arbejder for udbredelse af kristendom blandt muslimer i Danmark. Men vi er en dråbe i havet. Med de fremtidsudsigter der er, burde der være tusindevis, der arbejder målrettet med dette.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Min drøm / mit håb er, at økonomisk stærke privatpersoner / firmaer vil samles med dette ene mål at bevare Danmark som et frit demokratisk land med kristne værdier. Der skal store penge og uddannelse til – nu.