5-årig bad bedstemor rask!

Anne Thompsons artikel (uge 5) fik mig til at tænke på et vidnesbyrd fra Healing Rooms.
Anne skriver blandt andet:

“Børn, der ikke bare bliver underholdt i kirken, men får lov at være en del af menighedens fællesskab, som bliver oplært i troen, og som får lov til at tjene efter deres alder og evner, kan være med til at være kirke og bygge Guds rige op allerede nu og gennem et langt liv.”
Vidnesbyrdet, som jeg har vedhæftet både på engelsk og i min danske oversættelse, fortæller om én, der begyndte meget tidligt. Hun havde jo fået undervisning i Healing Rooms, men det kunne hun også have fået i menigheden, hvis de voksne var opmærksom på det. Vidnesbyrdet lyder:

”For nyligt deltog én af de 5-årige i Børnenes Forbønssession, og teamet bad for et ben, at det skulle vokse. De så på og glædede sig, mens det voksede ud, og al smerte forsvandt!
Juhuu Jesus! Den 5-årige Sarah kom hjem den aften og fortalte sin mor, at hun (Sarah) var nødt til at komme hen og bede for Bedstemor NU. Det var spisetid, derefter badetid, så hjemmearbejde og til sidst sengetid. Mor sagde: ”Det kan vi altså ikke gøre.”
Barnet var temmelig insisterende, og forældrene erkendte, at det var fra Gud. Så de tog hen til Bedstemor, hvor Sarah bad Jesus om at få Bedstemors ben til at vokse, og det gjorde det! Det var tirsdag aften.

Søndag morgen var Bedstemor ved at vaske op, da hun mærkede noget vådt, der ramte hendes ryg og flød hele vejen ned ad rygraden til hoften – og al smerte forsvandt!

En uge senere var der stadig ingen smerter.
Denne kvinde har haft smerter i årevis, og Gud gjorde noget for hende på grund af en 5-årigs tro, som fangede Åndens vind og adlød Herren og bad! Halleluja!”

Kærlig hilsen,
Frits Knudsen, Esbjerg.