Inspirationsdag for erhvervsledere

Den 28. marts vil Pelle Bäckrud fra Sverige fortælle om oplevelser med Gud gennem 25 år i forretningslivet. Samme aften vil Per Hyldgaard og hans Gospel Outreach team fortælle om missionsarbejdet. Arrangementet foregår hos Melsen Tech, Ny Dallvej 4 i Aalborg SV.

Pelle Bäckrud er vicedirektør for ”Prisma Tibro”, en forretning indenfor elektronik-branchen. Han vil på mødet fortælle om sin egen forretningsrejse gennem 25 år – hvor også gud har været med ”på en fantastisk måde”.

Desuden vil den danske evangelist Per Hyldgaard og team dele en opdatering fra arbejdet i missionsfeltet.

Gospel Outreach oplyser, at de i perioden 2004-2019 har forkyndt evangeliet ansigt til ansigt for 1,8 millioner mennesker, hvoraf 415.000 har taget imod frelsesindbydelsen. Der er også blevet startet 231 nye menigheder i perioden.

Tilmelding til inspirationsdagen er senest den 20. marts.