Læge: Der er absolut ingen grund til abort i 3. trimester

En nyfødt baby.

En gynækolog, som har forløst over 2.500 babyer, kritiserer New Yorks nye abortlov, som tillader abort frem til terminen af hensyn til moderens sundhed, skriver Christian Headlines. Dr. Omar L. Hamada fra Nashville skrev i et Tweet:

”Jeg vil gerne klargøre noget, så der ikke hersker nogen tvivl. Jeg er en certificeret fødselslæge, som har forløst over 2.500 babyer. Der findes ikke en eneste lægelig årsag, hverken hos fosteret eller hos moderen, som kræver en abort i 3. trimester. Ikke én. Fødsel, ja. Abort, nej,” skriver Dr. Omar L. Hamada.

I et interview på Fox News uddyber Dr. Omar L. Hamada:

”Hvis der er et problem – og der findes problemer i 3. trimester både hos babyer og mødre, som kan kræve forløsning – så lad babyen blive født. Vi behøver ikke dræbe den,” fastslog lægen.