Advokat er ny formand i MAF

Advokat Martin Gräs Lind er valgt som ny formand for den kristne flyorganisation MAF Danmark.

Martin Gräs Lind er 49 år og driver sin egen advokatpraksis Lexius i Solbjerg ved Aarhus. Han er desuden ekstern lektor ved Aarhus Universitet.

MAF Danmark er den danske del af Mission Aviation Fellowship, som arbejder med flytransport, logistik og IT-løsninger i 27 lande i Asien, Afrika og Sydamerika for at nå ud til mennesker i isolerede egne med fysisk hjælp og det kristne evangelium.

Den nye formand vil gerne have fokus på at integrere ny teknologi i flyorganisationen, så flyvningen kan blive mere bæredygtig.

– Danmark er et af de førende lande indenfor droneteknologi, og mulighederne for at transportere med droner bliver bedre og bedre. Den teknologi ønsker jeg, at vi ude i verden tager op, så vi kan flyve både mere effektivt og bæredygtigt for vores partnere, siger Martin Gräs Lind, som selv har pilotcertifikat og har kendskab til flybranchen gennem sit virke som advokat.

Martin Gräs Lind efterfølger Arne Puggaard, som i 12 år har været formand for MAF Danmark. Resten af MAF Danmarks bestyrelse består af Lars Fuglsang, Søren Filbert, Svend Engrob, Johanna Lund Larsen og Lars Stoltenberg Grove.