Jesus-bevægelse samler 60.000

YWAM var medarrangør af et stort 10-timers missions-event i Florida.

Lou Engle er en af initiativtagerne til det store event ’The Send’.

60.000 kristne fra hele USA var forrige lørdag samlet på Camping World Stadium i Orlando til eventet ”The Send”.

Det skriver The Christian Post. ”The Send” blev arrangeret af Youth With A Mission, Christ for All Nations og Lou Engle fra Lou Engle Ministries. Formålet var at motivere kristne til at opfylde deres Gud-givne kald til mission.

Ifølge Lou Engle kom inspirationen til det livestreamede event i 2011, hvor medlemmer af YWAM talte om hvorvidt der ville komme nye missionærer på linje med Billy Graham.
Under eventet i forrige weekend talte prædikanterne Bill Johnson, Daniel Kolenda og Francis Chan, mens lovsangen blev ledet af Hillsong Young & Free, Jesus Culture, Tasha Cobbs-Leonard og Bethel Music.

Krig mod passivitet

I et interview med Christian Post fortæller den tidligere ishockeyspiller, evangelisten Todd White, og grundlæggeren af Jesus Image, Michael Koulianos, om deres oplevelse af eventet.

Hvad er The Send?

– The Send er i yderste instans en krig mod inaktivitet. For mig er det en tosidet skøn oplevelse.

Vi samles her for at få et sandt møde med Jesus og derefter blive sendt ud fra ham for at bringe ham til vore byer, landsbyer, lokalsamfund – og til vore familier og vore ægteskaber. Nogle skal gå til missionmarken og andre til deres arbejdsplads, forklarede Michael Koulianos.

Gud vækker en kæmpe

Der er tusinder af mennesker samlet for at lovsynge Jesus. Hvad er din reaktion på det?


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Jeg synes, det er fantastisk. Gud er ved at vække en sovende kæmpe, hans kirke kommer sammen i en troens enhed, hvor man ikke siger ”Jeg foretrækker min tjeneste fremfor din”, men hvor vi i stedet reelt foretrækker hinanden.

Vi har skabt et samarbejde, hvor forskellige tjenester samles og siger: ”Lad os alle gå fremad mod ét mål, med ét sind, så Jesus er målet, svarer Todd White.

Michael Koulianos tilføjer: ”Jeg tror, at hvis vi havde prøvet dette for et år siden, ville det nok ikke have virket, men vi tror, det er Helligåndens værk. På ingen tid var vi alle blevet venner.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det er Gud, der binder hjerterne sammen på en meget autentisk måde, fordi vi har en fælles passion og kærlighed til Jesus.

Helligånden virker, og vores by har summet. Folk bliver frelst og helbredt i gaderne. Optakten til møderne har været vanvittig.Det har været en helt fantastisk tid og en stort privilegium. Det, at vi får lov til at være her i dag, er en stor ære og et stort privilegium. Jeg føler, at Herren har skabt en ny Jesus-bevægelse”.

Hunger efter Gud

– Det er Gud, der gør det: Vi startede med at gå til skolerne for 12 år siden, og 30-40 mennesker ville møde op, fordi vi skulle evangelisere, og næsten ingen ville melde sig til det.

Man behøver ikke være evangelist, man skal bare være kristen. Så lige nu ser vi tusinder, og med tiden vil vi se, at folk bare begynder at leve op til det, Gud har skabt dem til.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der er sådan en hunger her og en dragen mod himlen. Lige nu er det ved at tage form, slutter Todd White.