Rejseselskab har fået ny direktør

Mary-Anne T. Brixen har været direktør af Felix Rejser siden 1. marts. Hendes forgænger, Henrik Klitlund Jensen, har valgt fortsætte arbejdet for Felixrejser som rejsekonsulent.

Fra 1. marts er Mary-Anne T. Brixen leder af Felix Rejser, der har fokus på kultur, kirke og fællesskab.

Den 54-årige socialpædagog har været leder af institutionen Bøgehaven ved Bøgballe Kristne Friskole. Siden sommerferien har hun været lærer i skolens 0. klasse, men nu var det tid til nye udfordringer:

– Jeg er optaget af at finde ud af, hvordan folk vil rejse i fremtiden, siger den nye direktør, som kommer fra en lederstilling i pædagogverdenen. Og netop synet for det enkelte menneske og dets trivsel, er noget af det, hun tager med ind i Felix Rejser.

Felix Rejser har altid været kendetegnet ved fællesskab og tryghed. Der er således altid 2 danske rejseledere med på hele rejsen og ofte en lokal guide. De sørger for, at alle har det godt og at turen bliver en ’uforglemmelig rejseoplevelse’ som det aktuelle slogan lyder. Og sådan skal det fortsat være, forklarer Mary-Anne T. Brixen.

Kristent rejseselskab

Siden 1953 har Felix Rejser primært arrangeret grupperejser med en kristen profil. Det betyder for eksempel, at rejselederne tilbyder daglige andagter, og at der er fokus på religiøse temaer og rejsemål.

Det bibelske Israel har således altid fyldt mest i rejseprogrammet, og i 2020 er den store satsning passionsspillene i Oberammergau i Sydtyskland.

Selvom Felix Rejser hører til de mindre rejsebureauer herhjemme, er der i 2019-programmet rejser til ikke mindre end 25 lande. Lige fra en bustur til Thy til eksotiske destinationer som Kasakhstan og Kenya.

Kræsne kunder

– Vi kan mærke, at vores kunder bliver mere og mere rejsevante og kræsne, forklarer den tidligere direktør Henrik Klitlund Nielsen, som har valgt at række stafetten videre efter 10 år på posten. Det betyder, at vi hele tiden skal tænke nyt og udvikle vores rejser.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Henrik Klitlund Nielsen fortsætter i Felix Rejser som rejsekonsulent med særligt fokus på Israel. Han glæder sig til at kunne fokusere på at udvikle den del af Felix Rejser, som rejsebureauet er mangeårig ekspert på.

Felix Rejser ejes af Indre Mission, men vores rejser er ikke blot for kirkeinteresserede. Alle er meget velkomne til at deltage på en rejse med Felix Rejser. Grupperejserne er åbne fællesskaber, og vi sætter en ære i at kunne tilbyde enhver den bedste rejseoplevelse, forklarer Henrik Klitlund Nielsen.

I disse dage forbereder Felix Rejsers 6 medarbejdere rejser til Israel, Tenerife, London, Holland og til Georgien og Øst-Tyrkiet.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Mary-Anne T. Brixen blev budt velkommen i Felix Rejser ved en reception på Indre Missions Hus den 12. marts kl. 14.-16.