Kronjyllands Frimenighed udvider med to nyansættelser

Enok Vindum Fredensborg, Århus, og Bent Byskov Andersen, Øster Bjerregrav, er nyansatte i Kronjyllands Frimenighed.

Kronjyllands Frimenighed har ansat to nye deltidsmedarbejdere. Det er Enok Vindum Fredensborg, Århus, som skal være ungdomsmedarbejder, og Bent Byskov Andersen, Øster Bjerregrav, som er diakoni- og hjælpepræst.

Enok Vindum Fredensborg er født og opvokset i Bjerringbro, men har efter gymnasiet boet i Norge, Børkop, på Ærø og nu i Århus. Han er 28 år, tæt på at have en bachelor i teologi fra Menighedsfakultetet i Aarhus og ser frem til at bruge sin teologiske uddannelse hos de unge i Kronjyllands Frimenigheds junior- og teenarbejde. Han vil sammen med kirkens børn og unge gøre andre unge opmærksomme på, hvad kristendommen har at sige ind i deres liv i dag, bl.a. ved events på værtshuset Tante Olga.

Enok Vindum Fredensborg bruger sin fritid på at se sport, læse en god roman eller tage på vandreture.

Bent Byskov Andersen er 64 år og uddannet lærer og cand.it i persuasivt design (IT-etik). Desuden har han lige afsluttet en masteruddannelse i teologi på Menighedsfakultetet i Århus. De senere år har han været lærer på Randers Kristne Friskole og fortsætter med dette på deltid.

Hans primære arbejdsopgaver bliver at etablere et tværkirkeligt-socialt arbejde i Randers, kaldet ”Kirke Care” (en kirkelig pendant til Natteravnene), og videreudvikle Alpha, som er et kristendomskursus for alle uden forudgående kendskab til kristendom. Dertil kommer de almindelige opgaver som præst: Gudstjenester, samtaler med medlemmer mv.