Netværk af frikirker inviterer til konference

Connections Danmark, som består af 7 frikirker, fælles bibelskole m.m. holder en 4-dages konference i Thisted med udenlandske talere.

Pastor Kim Torp.

I sted​et for en sommercamp holder Connections-netværket i Kristi Himmelfartsdagene d. 29. maj til 2. juni en intensiv undervisnings-konference.

Det foregår i Thisted Bibel- og Missionscenter, og der er mulighed for at overnatte privat eller billigt på værelser i Thyhallen eller på lokale hoteller.

Kirkerne har inviteret to kendte talere fra tidligere år.
Dr. Richard Hayes har været missionær i Mexico gennem 35 år. Han har en passion for at bringe mennesker ind i deres sande identitet, så de kan blive genoprettet og opdage deres livs formål.

Dr. Martin Trench har 30 års erfaring i teologisk undervisning . Han har tidligere undervist om de sidste tider, men vil denne gang koncentrere sig om teambuilding, kirkevækst og lederskab.

Pastor Kim Torp, der er leder af Bibel- og Missionscentret, fortæller, at Connections netop har holdt en bibelskole i Esbjerg med 70 deltagere. Det foregik i Livets Kilde, som også er en del af netværket.