Klar, parat – snart er det tid til sommercamp

Spændende talere på plakaten ved årets sommerstævner.

Du kan godt begynde at pudse bilen og pumpe dækkene på campingvognen, for snart er det afsted til sommerstævne og kristent fællesskab.

For nyligt skrev vi om pinsebevægelsens Sommercamp i Mariager (Mosaik), om Ungdom Med Opgaves familielejr i Fjellerup, Familier På Vejs lejr i Hals og om Baptisternes og Missionsforbundets fælles stævne i Lindenborg.

Her følger så SommerOase i Horsens, Apostolsk Kirkes stævne i Kolding og Ordet & Israels sommerstævne i Fjellerup.

SommerOase

Temaet er ”Kraften fra det høje” på SommerOase i dagene 13. til 20. juli i Horsens.

Paul og Becky Harcourt fra New Wine England deltager på Sommer-Oase i Horsens.

Fra England kommer Paul og Becky Harcourt, som er ledende præstepar i All Saints Woodford Wells i London. Det er en kirke, som i de seneste år har udviklet sig til et fælleskab af fire kirker – med visionen om at se Jesus i centrum af ethvert liv, ægteskab, familie, arbejdsplads, samfund og nation.

Paul er national leder i New Wine England, som er et netværk af karismatiske kirker. Han har skrevet to bøger om at følge Jesus: ”Growing in Circles” – og sammen med Becky: ”Walking on Water”.

Paul har et kald til at hjælpe mennesker til at modtage, leve og tjene i Åndens kraft, så det overnaturlige sker på helt naturlig vis midt i et liv præget af sejre og nederlag, sorger og glæder. Becky har et stort hjerte for forbøn og indre helbredelse.

Fra England kommer også Cathy Madavan, som er kendt af mange. Hun er forfatter til bøgerne ”Digging for Diamonds” og ”Living on Purpose”. Hun bor i Sydengland og er tilknyttet Locks Heath Free Church, hvor hendes mand, Mark, er seniorpastor. Begge deltager på SommerOase, hvor de sammen vil afholde et seminarspor.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hans Berntsen har i årenes løb set over 50.000 mennesker tage imod Jesus ved møder i ind- og udland.

Hans Berntsen er en af de danske talere. Helbredelsesprædikanten og den tidl. Volvo-direktør har været i næsten alle afkroge af Danmark. I årenes løb har over 50.000 mennesker taget imod Jesus ved Berntsens møder i ind- og udland.

Anne Mie Skak Johanson, sognepræst og en af pionererne i Oase-bevægelsen, skal også tale. Hun studerer p.t. missionsteologi ved Fuller University i Californien. I studierne fordyber hun sig i, hvordan danskeren anno 2019 finder Gud, og hvordan kirken bedst skaber rammer, der kan hjælpe et møde med Jesus på vej.

En anden dansk taler er Torsten Borbye Nielsen, som er ansat i Areopagos og frivillig hjælpepræst i Byens Valgmenighed i København.


Artiklen fortsætter efter annoncen:For de unge på 17 til 22 år (sporet TuneUp) bliver Christian Callesen årets hovedtaler. Han er uddannet teolog og præst ved Byens Valgmenighed i København.

Læs mere og tilmeld dig på www.sommeroase.dk

Apostolsk stævne

Den apostolske Sommercamp i Kolding finder sted fra 6. til 12. juli.

Benny Perez fra USA taler på den apostolske Sommercamp i Kolding.

Fra USA kommer pastor Benny Perez, som er en dynamisk taler, der brænder for at se mennesker møde Jesus. Han er sammen med sin kone Wendy præst i ChurchLV i Las Vegas, Nevada. Det er en multietnisk kirke for alle generationer, som Perez-parret startede i 2003. Dengang deltog under 30 i gudstjenesterne, nu er tallet over 3.000.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Sommerstævnets tema er MOMENT.

”Temaet MOMENT udfordrer os i spændingsfeltet mellem det langsigtede og det pludselige. I Apostlenes Gerninger er der utallige eksempler på, at det uventede udfordrede apostlene til at respondere umiddelbart og handle i tro.

Vores bøn er, at Gud må lære os at tjene og lede med et stærkt fokus på visionen og målet, men samtidig med en vakt ånd, så vi bevarer en åbenhed for øjeblikke, som vi ikke kan planlægge, men som han skaber”, står der i programmet.

Endnu er sommerstævnets endelige program ikke offentliggjort.
Læs mere på www.staevne.dk

Ordet & Israel

Når Ordet & Israel i dagene 5.-7. juli holder sommerstævne i Fjellerup, bliver det en farverig affære.

Temaet er nemlig ”Fremtiden i Guds farver”, og på programmet er tre udenlandske gæster.

Dr. Tim Sigler taler på Ordet & Israels sommerstævne i Fjellerup. Han er professor i hebraisk og er godt hjemme i bibelsk historie.

Fra USA kommer Dr. Tim Sigler, der er rektor ved Shepherds Thological Seminary i North Carolina og periodevis underviser i Israel for CJF Ministeries. Han har også gennem 18 år været ansat ved Moody Bible Institute i Chicago, senest som professor i hebraisk og bibelske studier.

Sammen med sin hustru, Bernice, har han et projekt, Wisdom Passages, hvor de har specialiseret i uddannelses-turisme i den bibelske verden.

Fra Israel kommer to gæster:

Jael Kalisher er bl.a. komponist og arrangør af lovsangsevents. Hun oplevede tidligt Guds kald til at arbejde med musik og tilbedelse og brænder for at styrke lovsangens forskellige udtryk i de messianske menigheder i hele Israel.

Den anden israelske deltager, Irit Iffert, er grundlægger og direktør for Yuval Arts (en messiansk kunstskole i Jerusalem), forfatter, komponist og arrangør af lovsangs-events. Hendes passion for kreativitet, musik og tilbedelse kommer til udtryk i alle aspekter af hendes liv.

Stævnet byder på massevis af bibelundervisning, lovsang og fællesskab.
Læs mere på www.ordetogisrael.dk