Frikirker i Aarhus fester sammen til Guds ære

Melvin Kakooza.

Melvin Kakooza, der vandt DM i stand-up, bliver aftenens sjove indslag, når seks frikirker i Aarhus onsdag den 22. maj kl. 19.30 går sammen om en utraditionel lovsangsaften på spillestedet Train.

Det er andet år i træk, at frikirkerne holder 1Voice, som arrangementet kaldes. Sidste år var det en overvældende succes med cirka 600 deltagere.

Som der står i oplægget, bliver det ”en aften, hvor vi som kirker går sammen om at ære Gud og lytte til hans hjerte for vores by og dens mange dejlige mennesker”.

Og videre: ”Forvent en spændende aften i Guds nærvær! Himlen er åben, og vi inviterer Helligånden til at komme til os med sine gode gaver. Der vil være en mulighed for at få en personlig velsignelse inkl. bøn for sygdom. Du kan deltage up front eller være mere tilbagetrukket. En DJ og dansegulvet runder aftenen af for de friske”.

Lovsangere fra de seks arrangørkirker vil gøre deres til, at stemningen kommer i top til dette usædvanlige arrangement. Kirkernes præster står ved ølhanerne og er klar til en snak om alt mellem himmel og jord.

De seks frikirker er Citykirken, Saralystkirken, Aarhus Valgmenighed, Aarhus Vineyard, Eurolife og Haven Aarhus.

”Tag dine venner med – også dem, som ellers ikke normalt går i kirke”, opfordrer arrangørerne, som også har Thomas Medom Hansen, rådmand for Børn og Unge i Aarhus, til at deltage.