KLF giver ekstrabuket til psykolog Ulla Dyrløv

Psykolog Ulla Dyrløv

Mange seere blev grebet af TV 2-programmet ”Når skærmene styrer familien”, hvor man fik et indblik i, hvordan skærme ændrer noget grundlæggende ved familier.

Psykolog Ulla Dyrløv, som medvirkede i programmet, er meget optaget af barnets perspektiv i sit arbejde, og det skinner også igennem i TV 2-programmet og i bøger og artikler, som hun bidrager til, mener KLF, Kirke & Medier, som giver hende en såkaldt ekstrabuket:

– Vi har utrolig stor respekt for Ulla Dyrløvs arbejde. I TV 2-programmet understregede hun alvoren i, at børn og unge bliver passet af deres skærme – i stedet for deres forældre. Derfor giver vi hende en ekstrabuket, siger Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier.

– Alle børn tier stille, hvis de får en skærm i hånden. Så man kan sidde i lang tid og være i mistrivsel uden at blive opdaget, fordi man er stille, siger Dyrløv.

– Børn savner ro, tid og nærvær, ustressede forældre, lærere og pædagoger. De savner tid til at snakke, og at der er nogle, der giver sig tid til at lytte, opfordrer hun.