Ny i KFUM’s Soldatermissions bestyrelse

1. august træder 42-årige Bjarke Friis ind i KFUM’s Soldatermissions bestyrelse. Det sker samtidig med, at Bjarke stopper som informations- og landssekretær i KFUM’s Soldatermission.

Bjarke Friis blev ansat 1. november 2010 som Lands- og informationssekretær og har gennem årene holdt rigtig mange soldatervenneaftener i sognegårde og missionshuse rundt omkring i hele landet, ligesom han har været redaktør af medlemsbladet Soldatervennen gennem mere end 10 år. I samme periode er KFUM’s Soldatermissions veteranarbejde blevet udviklet, hvor Bjarke har arbejdet med den interne og eksterne kommunikation.

– Det har været en periode med meget udvikling, og det har været spændende at være en del af, siger Friis.

Den tidligere Landssekretær er cand.mag. i historie og samfundsfag og har i det seneste år læst teologi på den såkaldte §2-ordning. I efteråret skal Bjarke Friis på Pastoralseminariet i Aarhus med henblik på at søge embede som sognepræst om et halvt år.