Bedehus-uge er flyttet til uge 35

Kristne forbedere samles om to uger for at bede for Danmark.

Forbønsugen holdes på den apostolske højskole, som for nylig har skiftet navn fra Kolding Internationale Højskole til Acts Academy.

”Når Guds Rige former en nation” er den overordnede tema for Bedehus Danmarks samling i år.

Forbønsdage blev på grund af corona-restriktionerne flyttet fra den 1.– 5.februar til uge 35 , dvs. fra den 30.8. – 3.9.21.

– Vi er som kristne ikke en ligegyldig parentes i samfundet, men kan med iver og engagement involvere os i at fremme og virke det bedst mulige, for at Guds velbehag og velsignelse kan forblive og styrkes over vores land, hedder det i indbydelsen.

Hjælp fra profetier

– Vi har også enestående hjælp og opmuntring i de profetiske udsagn omkring Danmark, som er stærke, opmuntrende og udfordrende, og som ”kræver” gensvar fra os som forbedere.

– Begivenhederne omkring os – ”folkehavet som bruser” i den ene nation efter den anden – kalder på at forstå tiderne. Også her er Guds profetiske tale ind i tiden så afgørende. På baggrund af det kan vi bevæge os med autoritet i forbøn for Danmark, omkring udviklingen i Mellemøsten og i forhold til nationerne, skriver ledelsen for Bedehus Danmark.
Det er for tiden Bent Christiansen, Peter Tinggaard, Kresten Holmsgaard, Inger Porsen, Frede Werner Hansen og Rakul Kristiansen.

Politisk kaos

– Politisk synes meget at være ude af kontrol for lederne, både på europæisk og internationalt plan; rådløshed spreder sig, ligeså antisemitisme.

Partier med et fravalg af tro er på vej til at berøve mennesker dets frihed til at vælge et liv med personlig mening, og til at forholde sig til livet fra andre vinkler end deres. Så meget mere vokser vores ansvar i den åndelige verden, opfordrer Bedehus.dk.

Talere i år

Årets talere er ledere og undervisere med indsigt i samfundets indflydelsesområder, kristne værdier, abort, kristenforfølgelse, en folketingspolitiker, Frikirkenets generalsekretær Michael Laursen, bl.a. om en voksende åndelig forståelse i den politiske verden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Øvrige talere er Lars Bo Olesen, Derek Mutungu, Zambia, Patrik Sandberg, “Sverigsbönen”, Kenneth Kühn, Lucinda og Michael Rasmussen og John Nielsen.

Bøn og lovsang

Da Lovsang og tilbedelse er en væsentlig del af forbønstjenesten, har Bedehus Danmark også denne gang de to lovsangsgrupper, Elsebeth & Michael Christophersen samt Liselotte og Ole Drejer Jensen med.

Man kan tilmelde sig til Højskolen Acts Academy (tidligere kaldet Kolding Internationale Højskole) under korte kurser på actsacademy.dk.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hvis man vil bo på højskolen under forbønsdagene, skal man skynde sig at tilmelde sig, da pladserne slipper op. Men højskolen vil være behjælpelig med anden indkvartering tæt på skolen.