Unges bøn under havsnød blev besvaret med ’Amen’

– Jeg råbte til Gud: ’Hvis du virkelig har en plan med os, så gør noget. Send et eller andet’, fortalte Tyler Smith i ABC News. Til venstre ses Heather Brown, som drev til havs sammen med ham.

En desperat bøn fra to teenagere, der var ved at drukne, blev hørt af kaptajnen på en båd med navnet ”The Amen”.

Ifølge CBN News havde Tyler Smith og Heather Brown svømmet hele dagen ved Vilano Beach, Florida, da bølgerne førte dem 3 km væk fra kysten. De kæmpede imod gennem et par timer og klamrede sig til hinanden, da de indså, at de var i livsfare. Så begyndte de at råbe til Gud.

Send et eller andet

– Jeg råbte: ’Hvis du virkelig har en plan med os, så gør noget. Bare send et eller andet’, forklarede Tyler Smith senere overfor Fox 30. Han var helt udmattet, da de fik øje på en båd i det fjerne.

Heather prøvede at svømme efter hjælp. ”Jeg sagde: Jeg vil have fat i den båd. Bliv bare her. Vi skal nok overleve,” fortæller hun.

– Vi vendte båden, da vi hørte et råb om hjælp. Da vi kom frem til de unge, var de så udmattede, at de ikke selv kunne kravle ombord, fortæller kaptajnen på ’The Amen’.
Et skrig ude fra havet

Kaptajn Eric Wagner, som sejlede båden ved navn “The Amen” fra South Florida til New Jersey, mente, at han kunne høre noget.

– Gennem al den vind, bølgerne og motorstøjen mente vi, at vi kunne høre et desperat skrig. Dødtræt og lige ved at give op, har drengen råbt til Gud om hjælp. Og så kom vi forbi, fortæller kaptajnen.

Det lykkedes besætningen at trække Tyler og Heather ombord på ’The Amen’.

– Da jeg fortalte dem, hvad båden hedder, begyndte de at græde. Det unge par var taknemlige både overfor os og over for Gud. Det var jo ham, der gjorde det hele, forklarede Eric Wagner.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Også Tyler giver Gud æren: – Det, at vi råber til Gud om hjælp, og han så sender en båd med navnet ”Amen”, det kan jo ikke andet end være ham, der står bag, udtalte Tyler Smith til Fox 30.

Den mest utrolige dag

– Vinden var 15-20 knob, og der var høj søgang. Vi måtte sejle 13 kn for at kunne kontrollere båden, så maskinerne larmede. Næsten 2 mil ude hørte vi gennem vinden, bølgerne og motorerne et desperat råb. 200 meter bag os så vi en arm, og vi lavede en u-vending.

Vi måtte slukke motorerne og drive med bølgerne, da vi skulle trække dem ombord. De var blege og rystede og kun iført svømmetøj. Drengens læber var helt hvide, og det tog tid, før han kunne fortælle deres historie.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vi fandt tæpper til dem og sendte besked til kystvagten. 30 minutter senere havde de fået kuløren tilbage og de var taknemlige overfor både os og Gud for redningen, forklarede kaptajn Eric Wagner om det, han kalder ”den mest utrolige dag”.

Tyler og Heather afslutter netop i disse dage deres high school. Senere vil de tage en uddannelse i militæret.