Andreas er manden bag det himmelske show

Voksede op i en tværkulturel familie - og lærte optræden i kirken.

Andreas Mathew fortæller på pressemødet forud om idéen og arbejdet med det store show.

Produceren bag det store ”himmelske show” i Boxen i Herning er Andreas Mathew.

Det er ham, der har sørget for, at alt kørte på skinner indtil de små detaljer.
Og det er bestemt ikke første gang, han står bag en opsætning for private, firmaer, erhvervsskoler, kirker osv.

– Jeg hjælper folk med at fortælle deres historie, siger han.
– Jeg kalder det mærkbar kommunikation. Noget af det handler om at fjerne alt det, der forstyrrer den gode historie.

Lærte det i kirken

– Du har fire meget musikalske søskende, som også optræder. Hele din familie er meget musikalsk og kreativ. Hvorfor er I blevet sådan?

– Vi er opvokset i kirken, og jeg blev ”tvunget” af mine forældre til at overtage et børnekor allerede som 14-årig. Og man adlyder jo sine forældre. Og siden har jeg faktisk beskæftiget mig med at optræde. Ikke altid selv som optrædende kunstner, men så bag ved scenen.

– Har det betydet noget, at din far kom fra Indien, og at din mor er dansker?

– Ja, det har betydet meget for vores kulturforståelse. At vi forstår, hvordan det er at vokse op i en helt anden kultur. Meget af det forstår man først som voksen.

Indisk far

– Men det interessante er jo, at min far kom fra Indien – som en kristen – og mødte min mor, som han tog med i kirke. Min far Punnoose Mathew kom kun herop i forbindelse med et Danida-projekt for at studere moderne fiskeri. Han var i Hirtshals for at se på trawl-fiskeri, da han mødte denne her smukke blondine Anni og forelskede sig i hende. Og det endte så med, at han blev i Danmark.

Udover Andreas’ medvirken bagved scenen optrådte søstrene Sabina og Rebekka ved at synge salmen ”Se nu stiger solen” fra deres Aera-udgivelse. Og Sabina sang ”The Prayer” sammen Mikkel Kaastrup Mathew.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Andreas havde sørget for, at der både var klassisk, gospel og andre stilarter i en skøn harmoni.
Han kan se tilbage på et veludført mesterstykke.