Bibel i praksis på Sommer Oase

Bibeltimerne på SommerOase får nyt format.

Formiddagsmøderne i StoreTelt på SommerOase får nyt format i år. Møderne vil sætte større fokus på det praktiske i et sammenspil mellem bibelundervisning og praktiske øvelser i Helligåndens gaver. 

I år er der lagt op til både at lytte og handle under formiddagsmøderne på VoksenOase. Første del af møderne vil stadig have form som en ’bibeltime’, og i anden halvdel vil der være tid og rum til at afprøve undervisningen i praksis.

Ruben Dalsgaard, generalsekretær for Dansk Oase.

”Personligt glæder jeg mig rigtig meget til at sætte fokus på Åndens gaver og til at eksperimentere i et sikkert miljø og på et bibelfunderet grundlag”, fortæller generalsekretær Ruben Dalsgaard.

Årets bibeltimetaler er Paul Harcourt, som besøger SommerOase sammen med sin kone Becky.

Paul og Becky er ledende præstepar i All Saints Woodford Wells i London. Paul har et kald til at hjælpe mennesker til at modtage, leve og tjene i Åndens kraft, hvilket han vil guide og hjælpe deltagerne til i løbet af formiddagene på SommerOase.

Årets Tema: Kraften fra det høje

I år vil deltagerne på tværs af aldersgrupper og spor undersøge, hvordan Helligånden udruster mennesker og bor i mennesker i dag. Der vil i løbet af ugen være fokus på forskellige dele af Helligåndens virke: helbredelse, enhed og nådegaver.

”At vi har Ånden betyder, at vi kan leve et liv sammen med Jesus. Det betyder også, at Jesus lever i os. Det betyder, at miraklernes tid virkelig ikke er forbi, men er tilgængelige for os i vores kirker og vores hverdag”, fortæller Julia Sakskjær, der er projektleder for SommerOase.

DanskOases 30 års jubilæum

I år kan DanskOase fejre 30 års jubilæum. Det markerer SommerOase onsdag aften med blandt andet lovsangs- og ballonfest i StoreTelt. De mange år på bagen kan også ses ude på pladsen, hvor flere familier med tre eller fire generationer er afsted på SommerOase sammen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:SommerOase starter lørdag d. 13. juli og slutter lørdag d. 20. juli 2019.