Akademi for Praktisk Teologi

Leif Andersen

Menighedsfakultetet i Aarhus vil styrke de studerendes praktisk-teologiske profil med undervisning over 8 semestre i fag som diakoni, menighedsforståelse, prædikenlære, liturgik og sjælesorg. Der vil også være menighedsbesøg, retræte samt ekskursioner.

Lektor i Praktisk Teologi, Leif Andersen, der har skrevet lærebøger både inden for prædikenlære og sjælesorg, bliver daglig leder af akademiet, mens det hovedsageligt bliver MFs egne lærere, der forestår undervisningen.

Undervisningen på Akademi for Praktisk Teologi er primært et tilbud for studerende på den nye norske bacheloruddannelse under FIUC-Aarhus, men også andre har mulighed for at deltage.

På det nye akademi starter undervisningen med faget Menighedsforståelse og Diakoni den 12. september 2019. Der vil typisk være undervisning torsdag eftermiddag.