ELSK Danmark får daglig leder

Præst i Projket:KIRKE i Hjørring, David Lundager er nu også leder af ELSK Danmark.

ELSK Danmark har ansat præst i Projekt: KIRKE i Hjørring, David Lundager, som daglig leder fra 1. august.

ELSK-bevægelsen er gået fra at være et lokalt pionerprojekt i Aalborg til at have 20 forskellige ELSK-byer rundt omkring i landet. Og der må gerne komme flere byer med. Med ansættelsen af en daglig leder håber bestyrelsen i ELSK Danmark at understøtte denne udvikling.

– David Lundager (29) har et stort hjerte for mennesker. Han har også erfaring med ledelse og samarbejde med frivillige. David skal arbejde ud fra ELSK-visionen med at få flere mennesker til at elske deres lokale byer med udgangspunkt i værdierne venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed. Det gælder både de nuværende og de kommende ELSK-byer.

David er gift med Maria, og de har to drenge på 4 og 2 år, oplyser Peder Morre fra bestyrelsen.