Ny kristen film har succes

I filmen ”Overcomer” må en footballtræner mod sin vilje skifte spor og i stedet træne et crosscountry- hold med løberen Hannah.

Brødrene Alex og Stephen Kendricks nye film, Overcomer, som har premiere i USAs biografer denne weekend, ser ud til at blive endnu en publikumssucces.

”Overcomer” handler om football-træner John Harrison, som er frustreret over, at hans bedste spillere flytter væk. I stedet kommer han til at træne terrænløb med pigen Hannah – og bliver gode venner med en kristen, blind mand. Filmens tema er ”identitet i Kristus” og stiller spørgsmålet: ”Hvad giver du lov til at definere dig?”

Selv om ”Overcomer” ikke overgår den nye kristne film ”Breakthrough” i forsalg, forventes mange kirker at reservere billetter i massevis – eller hele biografer – til deres menigheder. Det er nemlig sket tidligere med Kendrick-brødrenes film.

Alex og Stephen Kendricks første film var ”Flywheel” fra 2003. Den blev efterfulgt af ”Facing the Giants” fra 2006, ”Fireproof” fra 2008, ”Couragoeus” fra 2011 og endelig ”War Room” fra 2015.

”Overcomer” forventes at udkomme på DVD i Danmark medio november.