Kunstner støtter Familienetværk

Den international multikunstner Neil Tye, som har undervist på Efterskolens Kildevælds 11. klasse, Euroclass, udstiller sine værker i et pop-up Studie / galleri i Østergade 1b i Kolding midtby. Værkerne kan ses fra den 14. september og ca.14 dage frem.

Neil Tye udstiller i to uger sine malerier i et pop-up galleri i Kolding midtby. Udstillingen har titlen “Breakthrough”.

Neil Tye håber, at malerierne kan bringe liv, kunst, håb og farver ind til byen i en af de butikker, der længe har stået tom.

Man vil kunne opleve Neil Tye, der maler og arbejder. Der vil også være mulighed for at købe unikke originale malerier, hvor 20 % af alt salg vil gå til “Familienetværk”.

“Familienetværk” er en velgørende organisation, der i samarbejde med Blå kors og Kirke i byen hjælper udsatte familier i Kolding.

Folk er velkomne til at droppe ind og få en snak med kunstneren, mens han arbejder – og måske få en kop kaffe.

Der vil være mulighed for at købe malerier, når dørene er åbne.

I løbet af perioden vil der være mulighed for at at nyde kunsten, reflektere over udstillingen “Breakthrough”, få flere oplysninger om “familienetværk” og ikke mindst mulighed for at købe originale malerier.

Familienetværket er et samarbejde mellem Blå Kors og lokale kirker. Her tilbydes fællesskab, hygge, netværk, fællesspisning, aktiviteter og rådgivning for udsatte familier.