Lancering af bibelstudie- materialet ’Hæng ud med Gud’

’Hæng ud med Gud’ er mest for de 8-13-årige og deres forældre, men mindre søskende kan også være med til en snak om tro og liv.

Den 16. september om eftermiddagen er der reception med lancering af bibelstudie-materialet ’Hæng ud med Gud’ på Korskærvej 25, 7000 Fredericia.

De fem organisationer: Bibellæser-Ringen, Indre Missions Familiearbejde, Evangelisk Luthersk Missions familiearbejde, Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler og Luthersk Missions Børn og Unge har samarbejdet om projektet.

Under receptionen vil der blandt andet være indlæg ved projektleder Cecilie Thams Nord Hansen med præsentation af materialet. Der serveres kage og kaffe, og man får uddelt relevant materiale, velkomstpakke, lanceringsmateriale m.m. under receptionen.