Danskere til løvhyttefest i Israel

- Det er dejligt at være i Guds land, siger en af de danske deltagere i Løvhyttefesten i Israel.

Her ses den danske gruppe under et ophold i Ein Gedi. Torsdag eftermiddag var det tid til Jerusalemmarchen, hvor deltagerne fra alle de 100 lande marcherer gennem byen med deres nationale flag.

Den internationale kristne ambassade (ICEJ) fejrede igen i år Løvhyttefest i Jerusalem.

Løvhyttefesten er en profetisk fest, den tredje af de store jødiske fester (Påske, Pinse, Løvhyttefest), og den er endnu ikke blevet opfyldt. Løvhyttefesten er den store høstfest, vintræets fest, som forudsiger Herrens komme.

Ugen byder på møder, fest, undervisning, lovsang, Jerusalem-march, spændende gæster og taler, ture og samvær med 5000 kristne fra næsten 100 lande:

Det siger danskerne
Hvordan er det at være til løvhyttefest?

Anne-Grethe Mariotti:
Jeg synes det er fantastisk, fordi er kristne fra hele verden – at vi kan stå sammen om Israel.

Bent Klausen:
Det er fantastisk at opleve den åndelige enhed fra forskellige kontinenter.

Elisabeth Kock Aundal:
Det er skønt at være sammen med folkeslag fra så mange lande. Lovsangen er helt fantastisk og undervisningen er meget god. Man kan mærke, at det er folk, der elsker Herren.

Bodil Klausen:
Det er en rigtig stærk oplevelse at være sammen med kristne fra hele verden. Rigtig god undervisning, og dejligt at være i Gud land.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Erik Jensen:
Det er som at være en stor familie, fordi man er sammen med mennesker fra hele verden, der elsker Jesus.

Danske Christina Leinum (til venstre) og artiklens forfatter, Jacob Leinum, yderst til højre ses her sammen med forfatteren Angus Bucham, der var taler under festen arrangeret af Den Internationale Kristne Ambassade i Jerusalem (ICEJ), samt en af ICEJs ansatte.