Tidligere kriminel taler i Bethaniakirken i Aalborg

Torsdag aften den 10. oktober vil Martin Bentsen fortælle sin fantastiske historie under et møde i Bethaniakirken på Dag Hammerskjolds Gade 2.

Martin Bentsen kom ud af kriminalitet og misbrug ved et ”Guds mirakel”.

Den 39-årige aalborgenser, Martin Bentsen, tævede, stjal og sniffede sig gennem livet. Som 18-årig havde han en ”Jesus-oplevelse”, men efter et par år vendte han tilbage til det hårde kriminelle miljø.

Det resulterede i flere fængselsophold, men i 2013 besluttede han sig for, at det skulle være slut. Efter en måneds isolation i fængsel kom han i behandling for ADHD. Samtidig læste han flere timer dagligt i Bibelen, som han havde haft med sig hele vejen.

Martin oplevede gradvist en forvandling. Behandlerne mente, det skyldtes medicinering, men Martin selv ser det som et Guds mirakel.