Walk for Freedom i Kbh. og Aalborg

Med ”frihedsmarcher” den 19. oktober vil A21 sætte fokus på den menneskehandel, som også foregår i Danmark i det 21. århundrede.

CNN og NGO’en A21 Danmark holder anti-trafficking-eventet ’Walk For Freedom’ lørdag den 19. oktober.

Dette event afholdes i over 450 forskellige byer verden over. I København starter det kl. 11 fra Højbro Plads. Formålet er at sætte fokus på de 27 millioner mænd, kvinder og børn, der i dag er fanget i moderne slaveri.

A21 kæmper mod menneskehandel i det 21.århundrede.

Målet er at skabe opmærksomhed om problematikken, beskytte ofrene og retsforfølge menneskehandlere gennem partnerskaber med andre organisationer og regeringer. A21 har kontorer på 14 forskellige placeringer rundt om i verden, blandt andet i København.

Under Walk For Freedom går deltagerne tavse og klædt i sort i én linje gennem gaderne, mens de uddeler information om slaveri.