Gi’ dem en chance for at opdage julens virkelige indhold

Vi er nu i gang med at forberede det udadvendte julenummer, som udkommer 1. december – den første søndag i advent.

Det er blevet en god tradition for nogle af Udfordringens læsere at dele julenummeret ud i deres by.

Vi vil opfordre dig til at overveje, om du også skulle dele nogle juleaviser ud? Evt. sammen med andre i din menighed eller bibelkreds.

Det er ikke særlig svært. Det koster meget lidt. Men det kan få afgørende betydning for dem, der får avisen.

Mange mennesker lever uden mening.

Gennem skoler og medier indoktrineres vi til at tro, at alt det vidunderlige liv på jorden er opstået helt tilfældigt. – Men er det en tilfældighed, så er der ingen mening med livet.
Livet bliver derved meningsløst for mange.

Men evangeliet er helt anderledes positivt. Det fortæller os, at Gud havde en god mening med at skabe verden og hver enkelt af os. Vi har en Gud Fader, der elsker os så højt og betingelsesløst, at han selv kom til os i form af Jesus.

Med sit liv og sine ord viste os vejen, sandheden og livet på ny. Han tog vores synder og bar vores sygdomme på det grusomme kors, så vi kunne gå fri.

Han gennembrød døden og vandt os et evigt liv, som vi ganske enkelt kan tage imod ved at tro på Jesus og følge ham. Så er livet ikke meningsløst, men fuld af mening og formål.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Og når vi selv har oplevet noget af ”al den himmelske velsignelse”, så skulle vi da være nogle egoistiske mennesker, hvis ikke vi gjorde noget for, at andre fik en chance.

Det alvorlige er jo nemlig, at vi ifølge Jesus risikerer at gå fortabt, hvis vi ikke tror på ham.
Derfor giver Jesus denne ordre:
”Gå ud i hele verden og forkynd det gode budskab for alle mennesker. Den, der tror og bliver døbt, vil blive frelst. Men den, som ikke tror, vil blive dømt.”

Derfor gælder det om at plante nogle livgivende ord, som minder danskerne om det, som julen egentlig handler om. For Ordet gør sin virkning. (Jf. Esajas 55,11)


Artiklen fortsætter efter annoncen:Her kan du bestille en stak juleaviser