Karima blev overfaldet fordi hun tror på Jesus

Hver dag dræbes 11 kristne på grund af deres tro. WorldHelp.net beskriver to kvindeskæbner.

Hver dag bliver 11 kristne dræbt på grund af deres tro, skriver NGO’en WorldHelp i anledning af den internationale bededag for den forfulgte kirke. I år faldt denne bededag sammen med Allehelgensdag.

”Karima” så til fra vinduet, da en pøbel nærmede sig hendes hus bevæbnet med leer og kæppe.

Karimas familie sad helt stille og holdt vejret, mens de prøvede at forberede sig på det, der ventede dem. Karima fór sammen, da mændene brød gennem døren.

”Vil I ikke nok lade os være i fred… vi har ikke gjort jer noget!” bad hendes far.
Pøbelen svarede ved at slæbe hendes far udenfor. De slog løs på ham, til han blødte.

Karima så hjælpeløst til, mens den ene efter den anden slog løs på hendes familie. De slog hendes bedstefar, derefter hendes mor. Til sidst kom de efter Karima selv.

En af mændene greb hende i håret og trak hende udenfor. Mens han slog og sparkede hende, skreg han: ”Du gør skrækkelige ting!”

Karima vil aldrig glemme den dag, så længe hun lever. Hun har stadig ar på kroppen. Men hun vil ikke lade oplevelsen forhærde sit hjerte. Hun husker, at hendes frelser blev såret på hænder og fødder. Og hun vil tjene ham, koste hvad det vil.

Karima har besluttet, at den frygtelige dag hverken skal definere hendes liv eller traumatisere hende, så hun opgiver sin tro. Tværtimod har forfølgelsen opmuntret hende til at sprede evangeliet til så mange som muligt.

Bibelen betyder alt

”Bibelen betyder alt for mig,” fortæller Karima.
Samtidig beder hun om en ekstra bibel, så hun kan give den videre til en person, som hungrer efter Guds ord. Men i mange lande som Karimas er det svært at opdrive en bibel.


Artiklen fortsætter efter annoncen:De kristne i Karimas land bliver ofre for vold, hån og somme tider dræbt på grund af deres tro. De har hårdt brug for at læse Guds Ord for at finde trøst midt i lidelserne.

Den 3. november var det international bededag for den forfulgte kirke, skriver Kelsey Campbell fra WorldHelp. Hun opfordrer folk til at bede for de forfulgte og donore penge, så de kan få flere bibler.

Karimas historie kan læses i Christian Post Voices.


Artiklen fortsætter efter annoncen: