Nenia holder foredrag om Händels Messias

Dirigent og komponist Nenia Zenana fortæller om ”Händels Messias” den 28. november.

Luthersk Missions Højskole inviterer henover vinteren alle interesserede til tre gratis foredrag.

”Vi vil gerne bringe et kristent perspektiv på aktuelle og alment menneskelige emner, fordi kristendommen har noget væsentligt at bidrage med på en lang række områder, som er fælles for alle mennesker,” siger højskolens forstander, Henrik Nymann Eriksen.

Sidste år var disse vinterforedrag et nyt tilag, og da tilslutningen var overvældende, har skolen besluttet at gentage arrangementerne med nye emner og foredragsholdere.

Det første vinterforedrag i denne sæson foregår den 28. november kl. 19:30, hvor dirigent og komponist Nenia Zenana fortæller om ”Händels Messias”. Her bliver tilhørerne taget med på en rejse gennem Händels store værk om frelseshistorien.

Nenia Zenana er opvokset i Tulstrup og bor nu i Hørsholm. Hun er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatiorium og ansat som studielektor ved Musikvidenskab på Københavns Universitet, hvor hun bl.a. leder universitets kor, Store MUKO. Hun er også dirigent for Akademisk Orkester og Kor.