Sjællænder skal lede soldaterhjem i Varde

Erik Hein fra Vindinge ved Roskilde skal tage sig af soldater i Varde.

Erik Hein er ny leder af KFUMs Soldaterhjem i Varde

56-årige Erik Hein rykker teltpælene op fra Vindinge ved Roskilde for at flytte til Varde, hvor der venter nye udfordringer som leder af KFUMs Soldaterhjem.

Efter nogle måneders søgen er der nu match. Erik Hein er navnet på den nye leder af KFUMs Soldaterhjem i Varde.

Erik begynder i jobbet 1. december, og snart flytter han ind i lederboligen ved KFUMs Soldaterhjem i Varde sammen med hustruen Nelly.

”Jeg går ind i opgaven med stor ydmyghed. Jeg er overrasket over de fantastiske muligheder, der er på soldaterhjemmet i Varde med kombination af soldaterhjem og arbejdet med veteraner”, fortæller den kommende soldaterhjemsleder. Han kommer med en solid forretnings- og ledelsesmæssig baggrund fra bus- og vognmandsbranchen.

”Vi glæder os utrolig meget til at bære KFUMs Soldaterhjem i Varde videre, og vi vil bidrage med masser af energi. Først skal vi dog stikke fingeren i jorden”, lyder det.

Erik har været med i Marinehjemmeværnet i 11 år, hvor der er et tæt kammeratskab.
Kirkeligt er Erik med i en mandegruppe ud fra Impact Church i Vindinge med blandt andet diakonalt arbejde.

Tidligere har den nye soldaterhjemsleder været aktiv i Youth For Christ (YFS) og økumenisk kirkeligt arbejde udover mange år som KFUM-Spejder.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I forbindelse med det nye job bliver Erik overflyttet til Marinehjemmeværnet i Esbjerg, mens Nelly og Erik endnu ikke har lagt sig fast på hvilken kirke omkring Varde, som bliver deres.
Hanne Baltzer/Henri.