Genbrugsnørd er ny udviklingskonsulent i Danmission Genbrug

Astrid Skou Nyeng

For Astrid Skou Nyeng, der er ny udviklingskonsulent for Danmissions genbrugsbutikker på Fyn og i Sønderjylland, er genbrug en livsstil. Nu skal hun også dyrke stilen i sit arbejdsliv.

41-årige Astrid Skou Nyeng betegner sig selv som én af Danmarks største genbrugsnørder. Hun har også stor faglig erfaring med projektledelse, drift og servicekvalitet, rekruttering og er uddannet eksamineret coach med speciale i organisationer.

Som udviklingskonsulent for ni genbrugsbutikker på Fyn og i Sønderjylland skal hun inspirere og støtte de frivillige i udviklingen af butikkerne, daglig drift, markedsføring og rekruttering af nye frivillige.

Hun har tidligere arbejdet med frivillighed og engagement bl.a. på Syddansk Universitet, i Danmarks Radio og som frivillig hos Ungdommens Røde Kors.

Astrid Skou Nyeng har en kandidatgrad i Kommunikation fra Roskilde Universitet og har forladt et job som specialkonsulent ved Syddansk Universitet i Odense for at blive ny udviklingskonsulent for Danmissions genbrugsbutikker.

Astrid Skou Nyeng bor sammen med sin mand og deres to piger i Middelfart.