Gospel i julebyen Frederiksværk

Frederiksværk er valgt til årets juleby 2019, og det skal fejres, mener pastor Ruth Cilwik.

Sammen med en gruppe borgere inviterer hun hele byen til ”Den gamle jul i Gjethuset” den 15. december. Der vil være både pop, salmer og gospel.

– Mange ønsker at kunne samle venner og familie til at synge julesange og fokusere på dét, julen egentlig handler om, fortæller Ruth Cilwik til lokalavisen.

I Gjethuset på Gjethusgade vil der være fællessange og indslag ved spirekor, violin-gruppe og en guitar/fløjte-duet fra musikskolen. Også gospelkoret ”Shout out Gospel” med Mads Holm Andersen medvirker.

FGUs band vil spille bl.a. ”Rocking around the Christmas Tree”, ligesom nogle af byens sangsolister vil synge for på fællessangen. Der vil også være mulighed for at lave julepynt fra kl. 13.30. Pris: 50,00 kr, gratis for børn op til 14. år.

Frederiksværks menighedsfond og byens frikirke har bidraget økonomisk, ligesom mange handlende og frivillige bakker op.

– Jeg ønsker for alle, at de forlader Gjethuset i høj julestemning, nynnende på én af julens elskede sange, fastslår Ruth Cilwik, som allerede har reserveret Gjethuset til julearrangementer de næste fem år.