Juleforestilling og julekoncert Kronjyllands Frimenighed

Til venstre: Hans Jørn Østerby med sin bugtalerdukke. Til højre: Hans Jørn Østerby holder julekoncert sammen med Maj-Britt Vibe Dørken. 

Den 15.december er der først forestilling og derefter koncert i Kronjyllands Frimenighed på Grenåvej i Randers.

Ved begge arrangementerne medvirker Hans Jørn Østerby. Til koncerten suppleres han af gospelsangerinden Mai-Britt Wibe Dørken.

Hans Jørn Østerby har næsten 40 år bag sig som troubadour. Juleforestillingen med Hans Jørn Østerby vil byde på både høj latter og stille eftertanke, og den vil blive krydret med både bugtaleri og trylleri. Der er gratis adgang, oplyser arrangørerne.

Samme eftermiddag er der julekoncert med Hans Jørn Østerby og Maj-Britt Vibe Dørken. Hun har igennem de sidste 20 år sunget i forskellige gospelkor. Hun har som korsanger optrådt med verdensstjernen Mariah Carey samt med de danske sangere Sanne Salomonsen, Mads Langer og Rasmus Walther.

Hun er også kendt for sin rolle som solist og forsanger i orkestret Himmelblå, der igennem de sidste 15 år har udgivet 3 cd’er og spillet deres egne inspirerende fortolkninger af de gamle salmer rundt om i landets kirker.

Sammen laver Hans Jørn Østerby & Maj-Britt Vibe Dørken en 80 minutters intens, stemningsmættet, hjertevarm julekoncert med både de kendte og elskede julesange og Christmas carols, men også med noget af det knapt så kendte.

Billetprisen til denne julekoncert er 50,00 kroner.