Kristne tv-kanaler kommer på MORE TV

Danmarks billigste tv-pakke koster kun 49 kr. om måneden, og nu får man også GOD-tv med.

Wendy Alec leder GODtv videre efter at hendes mand forlod hende.

I mange år har det været et stort ønske hos mange kristne danskere, at der skulle være nogle kristne tv-kanaler i de store udbyderes tv-pakker.

Det er dog aldrig lykkedes at få YouSee, Stofa og de andre kendte udbydere til at tage kristne kanaler ind. Derimod kan man hos nogle af dem finde både porno og andre underlødige kanaler. Men de kristne var der ikke plads til…

Det ændrer sig nu.

MORE TV har nu besluttet også at tilføje den store og meget professionelle engelsk-sprogede kanal GODtv til pakken, og snart følger også Sonlife, som er fortsættelsen af Jimmy Swagarts oprindelige tv-kanal.

MORE TV tilbyder alle DRs kanaler og alle TV2s regionale programmer, foruden norske, svenske og tyske prohgrammer.

Hidtil har TV2 også været med i pakken. Men fra nytår udgår TV2 for at holde pakken så billig som mulig. Samtidig falder prisen fra 59 kr. til 49 kr. pr. måned, hvilket er langt under, hvad andre udbydere tager for deres mindste tv-pakke.

I december koster MOREtv-pakken stadig 59 kr. Men fra nytår falder pakken yderligere til kun 49 kr.

Det skyldes, at TV2 glider ud af pakken. Men man kan tilkøbe TV2 direkte hos TV2 for 49 kr. og spille den på MOREtv


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hvis man ikke synes, man kan undvære TV2s hovedkanal, kan man abonnere særskilt på den for 49 kr. om måneden hos TV2.

Ungt par startede GODtv

GODtv sendes til 60 lande og ses af ca. 900 mio. seere.
Kanalen blev oprettet af et ungt par, Wendy og Rory Alec, som mødte hinanden på en cabaret i Sydafrika. Begge oplevede dramatiske omvendelser.

Wendy Alec blev født i London, men voksede op i Durban, Sydafrika og blev en hengiven kristen efter at have set Jesu ansigt i et spejl på toilettet på en natklub, hvor hun sang.
Parret besluttede at etablere en kristen tv-kanal i Europa efter at have hørt en profeti om, at de ville gøre det.


Artiklen fortsætter efter annoncen:De købte udstyr og satellit-sendetid for deres personlige opsparing på 140.000 pund (ca. 1,2 mio kr.) og sendte de første udsendelser fra deres køkken i en lejlighed.

På grund af deres moderne stil voksede kanalen hurtigt og sender nu en blanding af undervisning af kendte prædikanter, som Joyce Meyer, og opløftende historier om mennesker, der har mødt Gud.

GODtv blev i 2014 ramt af en katastrofe, da Rory forlod kanalen. Han forklarede, at det skyldtes, at han havde haft en affære med en sydafrikansk kvinde.

Dette skete efter 20 års ægteskab, men hustruen Wendy fortalte åbent om brudet på tv og fortsatte med at lede GODtv, som i dag er mere udbredt end nogensinde – ikke mindst i USA, og ikke mindst blandt yngre, som foretrækker GODtv’s stil fremfor de andre kristne tv-kanaler.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Sonlife er en moderne form for bibelskole

Samtidig med GODtv kommer Sonlife-kanalen med. (Det staves vel at mærke med o i Son. Det er altså ikke et solskins-liv, men liv på grund af Sønnen.)

Denne kanal er en fortsættelse af sangeren Jimmy Swagarts engang så populære kanal.
I dag er det en kanal, som koncentrerer sig om discipelskab – altså om at hjælpe og træne kristne til at få en dybere tro og leve et ægte liv i efterfølgelse af Jesu bud og i mission.

TV-boksen koster 649 kr.
Box og internet er nødvendigt

For at kunne se MORE TV til den billige pris, skal man købe en box hos MORE TV til 649 kr.
Den virker næsten som en lille computer, der kobles på internettet.

Ganske vist findes nogle af de kristne tv-kanaler på internettet, men fordelen ved MORE TV er altså, at man får de kristne kanaler ind på række med DR og andre ”almindelige” kanaler. Det er nemt lige at tjekke, om der er noget, der er værd at se – sammenlignet med de andre kanaler.

Om KKRtv senere kommer med i pakken, skal så vise sig. Ligesom man måske kan håbe på, at de store udbydere også tager de kristne kanaler ind.