Flere kristne film på vej

I 2020 udkommer en række kristne film. Blandt dem er en film om Irlands nationale helgen, Skt. Patrick, en romantisk komedie (Home Sweet Home); ”I Still Believe”, en film om den kristne sanger Jeremy Camps liv (hans første hustru døde af cancer efter 1 års ægteskab); en dokumentar om trafficking, ”Don’y Say my Name” samt ”Heavenquest”, en film baseret på romanen Pilgrimsvandringen.

De seneste år har stadig flere kristne film haft succes både i biograferne og som DVD-udgivelser. Også i 2020 kan vi glæde os til en række vidt forskellige kristne film.

I 2018 udkom filmen ”I Can Only Imagine” om den kristne sanger Bart Millards liv. Filmen overraskede alle med en fortjeneseste på over 83 millioner dollar, skriver The Christian Post.
I 2019 udkom blandt andet den kristne film “Overcomer,” mens også flere populære dokumentarer fra Hollywood havde kristne i hovedrollen. Det gælder blandt andet filmene “A Beautiful Day in the Neighborhood,” “Harriet,” og “Dark Waters”.

Trenden med kristne film eller med portrætter af kristne personligheder fortsætter også nu i 2020. Blandt de kommende film kan nævnes CBN-dokumentaren om Skt. Patrick, en dokumentar om trafficking samt en om sangeren Jeremy Camps liv.