Gospelworkshop for børn og unge

Under titlen ”Oh My Gospel” inviterer Metodistkirken i Aarhus på en workshop den 25. januar med koncert i kirken den 26.

I Betlehemskirken, som er navnet på Metodistkirken i Aarhus, holdes der en særlig workshop for de 9-16-årige, som har lyst til at kaste sig ud i gospelmusikken. Det sker den 25. januar, hvor Julie Bie, der er CVI-instruktør, kommer og underviser.

Udover gospelsang byder workshoppen også på samspil, for børn i samme aldersgruppe, som spiller på et instrument. Her vil Per Haugaard, som er tovholder og kapelmester for Oh My Gospels band instruere. Kravet er blot, at man medbringer sit eget instrument og kan læse akkorder eller becifringer.

Arrangementet, der kræver tilmelding, afsluttes med gospelgudstjeneste søndag d. 26/1 kl. 10.30, hvor kor og band vil synge og spille de sange, de har lært.