Hvad vil du i 2020?

I Guds plan er der plads til dine ønsker.

Det bygger tro, når du kan få øje på Gud i dit liv på en lidt større skala end dag til dag. Det bliver tydeligt at se, at Gud har gang i noget stort og godt – også i dit liv.

I dagene før nytår gik jeg og funderede over året, der er gået. Jeg kastede et blik på, hvad Gud har gjort igennem mig, hvad Han har gjort i mig, hvad han har gjort for mig og hvad han har gjort omkring mig i årets løb.

Hvert år når jeg ser tilbage på det forgangne år, synes jeg, at årets begivenheder former et tema for året. Året, hvor jeg gik på bibelhøjskole, blev året med særligt fokus på mit fundament i Gud. Det år, hvor jeg blev single efter mange års forhold, blev året hvor jeg igen lærte at stå på egne ben. Og i 2019, hvor jeg besluttede mig for at blive journalist, blev året, hvor vejen dertil fyldte mest.

Vi ved godt, at Gud ikke opererer ud fra samme tidsregning, som vi gør. Gud arbejder langsigtet, og hvert år bidrager til den overordnede retning, som Gud tiltænker os alle. Guds Store Plan er enkel. Jesus minder os om den i den bøn, han lærte os.
Matthæus 6:9-10 ”Far i Himlen. Må du blive æret. Må dit rige bryde igennem. Må din vilje ske på jorden, som den sker i Himlen.”

Med andre ord er Guds plan hvert år at drage os tættere på Ham. Forandre os mere til at ligne Jesus. Og bringe Hans Rige igennem os. Det kan se ud på mange måder.
Jeg er nysgerrig på, hvad 2020 bliver for et år. Jeg glæder mig til at opdage, hvad der venter i år. Jeg er spændt på at se, hvordan året bringer mig videre i min færden i Guds Store Plan om at vinde alle hjerter ind til sig. For i dén plan, har Han tiltænkt os alle en særlig rolle.

Jeg er overbevist om, at Gud spørger dig og mig, hvad vi gerne vil. Både på længere sigt, men også i år. Hvad vil du gerne i år? Gud ved godt, hvad i år bringer. Men jeg tror også, at Han er interesseret i, at vi tager stilling til året. Hvad for et år kunne du godt tænke dig, at 2020 bliver?

Ingen skal fortælle os, hvad vi skal, når vi selv ved, hvad vi vil. Men nogen skal fortælle os, hvad vi skal, når vi ikke selv ved, hvad vi vil. Det er nemt, når vi kan slippe for at tage stilling til det, der er uoverskueligt. Men det er også passivt. For uden en forventning og en mening om fremtiden, livet eller år 2020, betyder det ikke noget.

Jeg tror, at Gud ønsker, at vi er engageret, investeret og dedikeret i Hans plan. Og også i vores egen rolle i Hans plan. Gud kan godt lide, når vi gør det sammen med ham. Han sætter kursen for vores liv, og i samarbejde planlægger vi rejsen dertil.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Og sådan følges vi ad med Gud på endnu et eventyr i 2020.