Kristne fra IML tilbyder forbøn på to KropSindÅnd-messer

Torsten Borbye Nielsen
er missionspræst for IML

”I Mesterens Lys” er med på både Krop Sind Ånd-messen i Brøndbyhallen, som foregår i denne weekend, og den tilsvarende messe i Aalborg den 28/2-1/3.

– I Brøndbyhallen er vi at finde på stand 122, hvor vi tilbyder Christfulness, bøn for syge, heling af hjertet og samtale, fortæller missionspræst Torsten Borbye Nielsen. Han er konservatorieuddannet guitarist og komponist, har udgivet CD’er med musik som hjælp til bøn, meditation og heling – og har desuden ledt retræter i over 25 år.

På KropSindÅnd-messen i Brøndbyhallen stod Torsten Borbye for samtalecaféen ”Dødscafé” fredag i Konference 1. sal.Om indholdet fortæller Torstne Borbye:
”Du skal dø! – det lyder som dagens dårlige nyhed. Dødscafé er et ikke-dømmende og fortroligt rum, hvor vi taler om det faktum, at vi alle sammen skal dø. Hvad betyder det for os? Hvad gør det ved vore prioriteringer? Hvordan kan vi leve hele liv med bevidstheden om, at døden venter os?”

Lørdag eftermiddag holdt Ole Skjerbæk Madsen et minikursus i ”Christfulness – mystik i praksis” i lokalet Gunnar Nu 2. Ud over præsentation af idé-indholdet i Christfulness fik deltagerne smagsprøver på et par af de åndelige øvelser. Workshoppen blev afsluttet med ”Heling af hjertet”.
Søndag eftermiddag holder Torsten Borbye Helingkoncert i ”Preben Elkjær”. Målet med denne koncert er ”Ro og fordybelse. Tid til at ånde og være samt Heling af hjertet”.

IML’s grundlægger, pastor Ole Skjerbæk Madsen, underviser i Christfulness.

Håndlæser: ”I har lyset”

Projektmanager i Areopagos Danmark, Thomas Frovin, skal stå for IML’s stand på KropSindÅnd-messen i Aalborg.
Thomas Frovin beskrev i KFS-magasinet Til Tro 4/2019 en oplevelse fra en tidligere helsemesse, hvor den kristne stand modtog mange søgende til forbøn. En håndlæser fra en nabostand fortalte ham:

”Det er pudsigt, næsten alle dem, hvis hænder jeg har læst i dag, har haft sådan et lys, der pegede fra deres hænder over mod jeres stand. Så jeg har sagt til dem, når jeg var færdig, at jeg synes, de skulle gå over til de kristne og blive bedt for.”

Også andre udstillere beder om forbøn hos IML, som ifølge Thomas Frovin beder sammen med godt 1500 mennesker om året.