MAF Danmark besøgte Færøerne

Der var strid blæst og sne i luften under besøget på Færøerne.
MAF’s hjælpearbejde arbejder oftest under varmere himmelstrøg fx. i Bangladesh som på billedet her.

Generalsekretær i Mission Aviation Fellowship Danmark, Peter Hedelund og informationsmedarbejder Helmer Olsen har besøgt Færøerne for at udbrede kendskabet til MAFs arbejde rundt omkring i verden.

Gæsterne havde på forhånd lavet aftaler med forskellige kirker og missionshuse om et besøg. De fik også mulighed for at fortælle om MAFs arbejde i en direkte udsendelse fra den kristne lokalradio på Færøerne, Radio Lindin.

– Studieværten i Thorshavn havde sat sig ind i, hvad MAF er, og vi fik en fin anledning til at sprede budskabet om MAF. Det var tydeligt for os, at mange kristne på Færøerne havde et kendskab til MAF.

Brødremenigheden står stærkt på Færøerne, og mange har via Brødremenighedens udsendte missionærer ad den vej haft kontakt med og hørt om MAF, fortæller Helmer Olsen. Han udtrykker begejstring over mødet med kristne brødre og søstre – og Færøernes smukke natur.
Nu håber MAF, at besøget har været med til at skaffe nye venner, forbedere og givere – og måske nye medarbejdere – til arbejdet med at bringe nødhjælp og missionærer til øde egne i verden.