Svensk missionærpar udsendt for LM

Marita og Carl Hasselberg blev indviet til tjenesten i Tanzania af repræsentanter for Luthersk Mission og Evangeliska Fosterlandsstiftelsen.
Foto: Carsten Skovgaard-Holm

Den 26. januar blev Marita og Carl Hasselberg fra Borås i Sverige indviet og udsendt som missionærer for Luthersk Mission til tjeneste i Tanzania.

Udsendelsesfesten foregik i LM’s missionshus i Nansensgade i København med deltagelse af familie, venner og nærkontaktkredse. Missionssekretær Erik Johansson deltog som repræsentant for Evangeliska Fosterlandsstiftelsen, der er gået ind i et samarbejde med LM om udsendelsen.

Det nye missionærpar skal undervise på den lutherske kirkes bibelskole i Kiabakari. Carl i teologiske fag og Marita, der er sygeplejerske, skal undervise eleverne i sundhed, hygiejne og engelsk og med tiden indgå i andre diakonale eller sundhedsfaglige opgaver i stiftet.
Parret har tre voksne børn, der alle bor i Göteborg.