Trump talte de ufødtes sag under dette års ’March for Life’

– Ethvert barn er en kostbar og hellig gave fra Gud, sagde Donald Trump under prolife-marchen.

Donald Trump skrev historie, da han sidste fredag som den første siddende præsident holdt tale under ”March for Life” i Washington D.C.

Pro-Life-marchen afholdes hvert år i januar omkring årsdagen for indførelsen af fri abort med loven ”Roe vs. Wade”. I sin tale til de titusinder af deltagere sagde Trump blandt andet:

“Vi er her af den enkle grund, at vi vil forsvare ethvert barns ret, hvadenten det er født eller ufødt, til at udleve sit Gud-givne potentiale. I 47 år har amerikanere af alle typer baggrund rejst tværs over landet for at demonstrere for livet. I dag er jeg, som præsident af USA, virkelig stolt over at stå sammen med jer her.”

– Ethvert barn er en kostbar og hellig gave fra Gud, understregede præsidenten og fortsatte:
“Sammen må vi beskytte, ære og forsvare værdigheden og helligheden af ethvert menneskeliv. Når vi ser billeder af en baby i livmoderen, ser vi et glimt af storheden i Guds skaberværk. Når vi holder en nyfødt i vore arme, kender vi den uendelige kærlighed, som ethvert barn bringer til en familie. Når vi ser et barn vokse op, kan vi se den herlighed, der skinner fra enhver menneskesjæl.”

Se hele talen her: