Tyske feminister bag angreb på abortmodstandere og kirker

En række angreb mod pro-life-fortalere og vandalisme mod flere kirker har rystet Tyskland. Radikale feminister har taget ansvaret, skriver ChristianHeadlines.com.

Sidst i december blev en evangelisk kirke i Tübingen spraymalet og en minibus i nærheden sat i brand. Angrebet anslås at have ødelagt værdier for 45.000 dollar, anslår National Catholic Register.

Kort efter angrebet udsendte gruppen “Feminist Autonomous Cell,” et brev, hvor de anklagede kirken for ”anti-feministiske holdninger”, fordi kirken er pro-life.

Få dage senere indrømmede gruppen at have angrebet en bil tilhørende pro-life journalist Gunnar Schupelius. Samtidig offentliggjorde gruppen journalistens hjemmeadresse for at tilskynde til yderligere vold imod ham.

En uge senere angreb Feminist Autonomous Cell St. Elisabeth kirken i Berlin, formentlig fordi bygningen skal bruges i forbindelse med et ”march for Life-arrangement” i september.

Feministgruppen påstod, at angrebet var retfærdigt, fordi March for Life-fortalerne skulle være “fundamentalister, anti-trans, homofobiske, anti-semitiske, kvindehadere, patriarkalske og højreorienterede konservative”.

Denne påstand blev dog hurtigt afvist af pro-life organisationen The Federal Association for the Right to Life. NGO’en fastslog i en pressemeddelelse, at de arbejder for ethvert menneskes ret til livet, uanset hvor et menneske kommer fra, hvordan han ser ud, hvad hans religiøse eller politiske standpunkt er, eller hvor han befinder sig. NGO’en tilføjede, at de ikke kalder talere alene på baggrund af disses politiske eller ideologiske standpunkter.

“Heldigvis er der millioner af mennesker, som ikke lader sig forvirre af dette vrøvl. Blandt dem er der naturligvis mange kristne, som ikke har forbindelse med nogen type fobi, had eller diskriminerende holdninger, hvad enten det gælder homoseksuelle, jøder, kvinder eller andre.


Artiklen fortsætter efter annoncen:For alt dette er at skyde sig selv i foden, hvis man tager kristendommen alvorligt og kender noget til den.”

Selv om der er sket flere voldelige overgreb, er ingen af feministerne foreløbig blevet arresteret i sagen.