Joanna og Kim fandt sammen

Nu har Joanna skiftet pizzariaet ud med en frikirke på Bogo. Og hun tilbyder ferie med indhold.

Joanna og Kim har skiftet pizzariaet ud med en kirke.

Joanna og Kim har en drøm om et kristent feriehotel på Gran Canaria. Men indtil de får samlet de nødvendige syv millioner, lejer de sig ind på forskellige hoteller – afhængig af kundernes ønsker.

Her tilbyder de ophold med kristen undervisning om formiddagen og guidede ture om eftermiddagen, hvis gæsterne ikke foretrækker at være på egen hånd, fx med gåture i den smukke natur.

– Men ideen med opholdet er, at gæsterne udover at nyde livet også skal have mulighed for at blive åndeligt opbygget – bl.a. gennem forbøn og personlige samtaler, fortæller Joanna.
Joanna kom oprindeligt fra Polen som 20-årig, blev dansk gift og fik børn, men senere blev hun desværre forladt af sin mand til fordel for en endnu yngre kvinde.

– Som barn voksede jeg jo op i det katolske, fordi der næsten ikke var andet i Polen, og jeg ønskede at tjene Gud ligesom præsten. Men der var ikke plads til piger.

Senere kom jeg i Danmark i forbindelse med pinsekirken gennem Billesborg, og jeg har også gået på bibelskole i KBC, fortæller Joanna.

Da Joanna blev forladt, stod hun alene tilbage med sit pizzaria på Bogø.

– En dag kom Kim ind, og vi faldt i snak. Hans kone havde smidt ham ud, så vi stod begge i en krise, fortæller Joanna.

Hun ansatte Kim til at hjælpe i pizzariaet, og de to lærte hinanden godt at kende og byggede deres forhold op fra bunden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Joanna og Kims drøm er at købe et hotel på Gran Canaria. Og indtil den bliver opfyldt, lejer de sig ind på andre hoteller.

Joanna havde også drevet andre restauranter i løbet af ti år, men nu har hun og Kim besluttet, at der skal være kirke i den bygning. Så der er undervisning to gange om ugen og gudstjeneste på polsk om søndagen.

Og desuden har de fået drømmen om at drive et kristent feriehotel på Gran Canaria.
Man behøver dog ikke at tage så langt væk.

Kim og Joanna arrangerer nemlig også uger med det samme indhold – men på Bogø, Møn og Sydsjælland.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Her kan man også få sig et ferieophold i den skønne syddanske natur – og samtidig nogle formiddage med åndelig undervisning, som kan opbygge og befri plagede mennesker.

Man kan læse og se mere på detkristneferiehotel.dk, både om ferier og om, hvad parret står for.