Ny forstander til højskolen i Kolding

Den tidligere formand for Frikirkenet, Lars Bo Olesen, bliver ny forstander for Kolding Internationale Højskole fra 1. august.

Lars Bo Olesen

Gennem de seneste 4 ½ år har højskolen i Kolding haft Ingrid Frederiksen som forstander, der sammen med Peter Prothero har været ledelsesduoen. Men siden Peter Prothero stoppede i november har skolens bestyrelse arbejdet med en ny lederkonstellation.

– Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi ansætter Lars Bo Olesen, ledende præst i Åbenkirke Herning, som ny forstander for bibelskolen. Han kommer til at indgå i et stærkt ledelsesteam sammen med Ingrid Frederiksen, nuværende forstander, som fortsætter i en ny rolle med fokus på den daglige drift af skolen, fortæller Jesper Kure, der er formand for skolens bestyrelse.

Han fremhæver Lars Bo Olesen som en dygtig visionær leder, der bl.a. er kendt i sit virke som tidligere formand for Frikirkenet, og som spillede en afgørende rolle i tilblivelsen af ”Himmelske Dage på Heden” sidste år i Herning.

– Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en højskole, der udfordrer, inspirerer og udruster nutidens unge med en tro på, at det, Gud har lagt i dem, er stærkt. Og at vi gør dem til den bedste udgave af sig selv, siger Lars Bo Olesen.