Prins Joachim får KLF’s Buketten

Prins Joachim fik KLF-buketten for sin programserie ”Prins Joachim fortæller”. Foto: Henrik Lundahl Revshøi

I programserien ”Prins Joachim fortæller” dykkede Prins Joachim ned i Danmarks historie og så nærmere på tro, demokrati, skole, grænser, lov og symboler. For det modtager han Buketten fra KLF, Kirke & Medier.

– Serien er et godt eksempel på public service-programmer af høj kvalitet og med stor, folkelig appel. Seerne fik lov til at opleve Prins Joachim som en vært, der både kunne fortælle den gode historie og samtidig reflektere over sin egen og sin slægts rolle ind i denne, siger Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier.

På spørgsmålet fra KLF om, hvad det betyder at modtage Buketten, svarer prinsen:

– Det er en ære. Fordi jeres organisation går jo helt tilbage til bredsendte mediers årle start i Danmark. I har været med udviklingen hele vejen. I ved, hvad I snakker om, så der er vægt bag de ting, I siger.