Ulla Tørnæs taler ved kvindernes bededag

Ulla Tørnæs, Venstre.

Kvindernes internationale Bededag bliver markeret over hele landet fredag den 6. marts. I Christiansfeld er det med besøg af folketingsmedlemmet Ulla Tørnæs (V).

Den 6. marts samles kvinder i mere end 170 lande til et verdensomspændende fællesskab omkring bøn og handling til gavn for kvinder og børn. I Danmark markeres det cirka 40 steder, og i Christiansfeld er det kvinder fra Brødremenigheden og Folkekirken, som indbyder.

De har i år inviteret folketingsmedlemmet Ulla Tørnæs (V) til at tale ved en gudstjeneste, der foregår i det historiske lokale ”Korsalen” i Søstrehuset.

I år er det kvinder fra Zimbabwe, der har udarbejdet oplægget for dagen under overskriften ”Rejs dig! Tag din båre og gå!”. Årets indsamling vil gå til ”Stjernebjerget” på Vestbredden og ”Fathers Home” i Ghana.