Undervisning i ’Profetisk bøn’

Forbedere lærer at bede med indsigt og autoritet.

Som opfølgning på Bedehus Danmarks årlige bønne-samling i januar måned, inviteres nu til lørdags-seminar om ”Profetisk Bøn” den 21. marts.

Det sker på Kolding Internationale Højskole.

Emnet var også på samlingen i januar, hvor Henning Schikora, som er leder af YWAM Cévennes, Frankrig, underviste. Og der var efterspørgsel efter mere undervisning på det felt.

– Vi lever i en tid, hvor det profetiske ord lyder med større og større styrke og klarhed. Også over Danmark lyder profetiske ord, der bør fylde os med både forventning og tro for fremtiden, siger Rakul Kristiansen fra Bedehus Danmark.

– I en tid med megen uro, vold, krige, virusudbrud og politisk kaos, som alt sammen kan skabe frygt og få os til at fokusere på det negative, bør det profetiske ord minde os om Guds tanker og planer, så vi fokuserer på at samarbejde med Ham, både i forbøn og i handling, siger hun.

– Det er for at få større forståelse og træning i ”profetisk bøn”, at vi holder denne lørdag. Hvordan beder vi profetisk, hvordan beder vi over det profetiske ord, der har lydt, siger Rakul, som ser frem til en dag med Guds stærke nærvær, med lovsang og tilbedelse, undervisning, træning, hvor den profetiske gave får plads til at inspirere og udruste til bøn for Danmark.

Om Henning Schikora

Henning Schikora er en profetisk bønneleder i Europa og leder Youth With a Missions bibelskole i Cévennes i det sydlige Frankrig.

Skolen omfatter en profetskole med træning i profetisk bøn efter et koncept, som kaldes WIP (Worship, Intercession and Prophetic).


Artiklen fortsætter efter annoncen:Henning Schikora stod gennem en årrække i spidsen for ”Operation Capitals of Europe”. Det er bønne-events i samtlige af Europas hovedstæder med bøn for især regeringer, parlamenter og særlige samfundsområder.

De var således på outreach til København i 2017 og mødtes her med politikere på Københavns Rådhus og Christiansborg foruden at gå bønnevandringer i Københavns fire broområder.

Henning Schikora har selv gået bønnevandring med et kors 20.000 km fra Norge gennem Danmark og Europa. Hans undervisning er fuld af eksempler fra hans egen rige erfaring, og han udruster forbedere til at bede profetisk og med Guds autoritet.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Henning Schikora er fransk gift, taler norsk, forstår dansk, men underviser på engelsk, hvilket bliver tolket på dagen i Kolding.

Det koster 150 kr. at deltage i dagen inkl. forplejning.
Tilmelding skal ske senest 17.3. ved at man betaler på MobilPay: 5366 3033.
Henvendelse i øvrigt til: bedehus.dk.info@gmail.com
Udover Henning Schikora, Frankrig, står Ole Drejer med gruppe for lovsang.